С любов към самотните майки

С ЛЮБОВ КЪМ САМОТНИТЕ МАЙКИ

Всяко дете заслужава да расте в спокойна и любяща среда. Но не всяка майка има възможността да осигури основни хранителни продукти, плодове, зеленчуци и млечни продукти. А те са от изключителна важност за растежа всяко дете. Екипът на Запази Доброто ще посети над 200 нуждаещи се майки на 08.03 и ще раздаде хранителни продукти, плюшени играчки и лакомства за децата, а за техните майки, символът на нежността – красиво цвете, за да не забравят колко специални и силни жени са. Всяка майка, която отглежда детето си заслужава, нали?

ИСКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ...

Ако желаете да ни подкрепите, може да изпратите хранителни продукти с дълготраен срок на годност, да изпратите нова плюшена играчка, за да зарадваме децата или да подкрепите кампанията с финансово дарение, за да закупим колбаси, млечни продукти, плодове, зеленчуци и цветя.

 Даренията ще се събират до 06.03 включително, от 11:00 до 19:00ч. ( молим Ви за предварително обаждане ), а на 08.03 всички ние от “Запази Доброто” ще посетим и ще прекараме време със самотните майки и възрастни дами в гр. София.

– Банкова сметка:

„Запази Доброто“
IBAN: BG60BPBI79421025932601

BIC: BPBIBGSF POSTBANK

Основание: Дарение.

PAYPAL LINK

Адресът за доставки е:

гр. София, Младост 1А, „Център за семейно консултиране“

0897941948

Ако желаете да доставите продукти лично, моля свържете се с нашия екип.